Boggave til alle 2-årsfødselarer i København

Fylder dit barn snart 2 år? Så hold øje med fødselsdagskortet fra Københavns Biblioteker. Med kortet i hånden kan du sammen med dit barn gå på jeres lokale bibliotek og få den helt særlige 2-årsbog "DYR". Bogen er god til højtlæsning & hygge og fyldt med masser af historier, rim og sange.

Sommerbogens forside med forskellige dyr

2-års bogen - bibliotekernes gave til de små

En af bibliotekernes fornemmeste opgaver er at vække læseglæde og læselyst allerede ganske tidligt hos børn. Derfor forærer vi en rigtig god børnebog til alle københavnere, der fylder 2 år. Den nyeste 2-års bog hedder "Dyr" og er en fin samling af klassiske, nyere historier, rim og sange for mindre børn.

Hold øje med fødselsdagskortet til dit barn

lle børn i København får et fødselsdagskort fra bibliotekerne, når de fylder 2 år. Kortet giver jer mulighed for at hente 2-års bogen på det lokale børnebibliotek. På biblioteket kan I også få lavet et lånerkort til jeres barn, hygge i børnebiblioteket og høre mere om bibliotekernes tilbud til børnefamilier.

Kig forbi i den betjente åbningstid på jeres lokale bibliotek.

Mere om 2-årsbogen  

Temaet for bogen "DYR - Historier, rim og sange fra skattekisten" er dyr i alle afskygninger. I kan møde kæledyr og gnaverdyr, vilddyr og pelsdyr, pattedyr, krybdyr og bondegårdsdyr. Gå på opdagelse sammen og vær fælles om en masse gode læsestunder.

Bogen indeholder også en cd med indlæsning af udvalgte historier, rim og remser.

Vi ses på biblioteket!

I er naturligvis altid velkomne i Københavns børnebiblioteker. Vi tilbyder litteratur til alle aldre, også de helt små – og der må gerne leges i børnebibliotekerne.

Spørgsmål til 2-års bogen kan stilles til Biblioteket Online på 3366 3000. Se åbningstider her

 

Postkort til 2 års bogen med mange forskellige dyr på