Boggave til alle 2-årsfødselarer i København

Fylder dit barn snart 2 år? Så hold øje med fødselsdagskortet fra Københavns Biblioteker. Med kortet i hånden kan du med dit barn gå på jeres lokale bibliotek og få den helt særlige 2-årsbog, "Godnat". Bogen er god til højtlæsning og hygge med historier, rim og sange.

2-års bogen - bibliotekernes gave til de små

Forsiden af bogen Godnat - gaven til alle københavnere på 2 år

En af bibliotekernes fornemmeste opgaver er at vække læseglæde og læselyst allerede ganske tidligt hos børn. Derfor forærer vi en rigtig god børnebog til alle københavnere, der fylder 2 år. Den nyeste 2-års bog hedder "Godnat"  og er en stor antologi med klassiske og nyere godnathistorier, rim og sange for mindre børn.

Hold øje med fødselsdagskortet til dit barn
Alle børn i København får et fødselsdagskort fra bibliotekerne, når de fylder 2 år. Kortet giver ret til at hente 2-års bogen på det lokale børnebibliotek. På biblioteket kan I også indmelde barnet, hygge i børnebiblioteket og høre mere om bibliotekernes tilbud til børnefamilier.

Kig forbi i den betjente åbningstid på jeres lokale bibliotek.

Mere om 2-årsbogen 
"Godnat - klassiske historier, rim og sange fra skattekisten" er der bl.a. historier om hygge og samvær, om hvad der foregår om natten, om at sove og ikke kunne sove - eller ikke ville. På med nattøjet, og op i sengen! Få stunder slår samværet mellem den voksne og barnet, når der læses historier, som begge kan være fælles om.

Bogen indeholder en cd med indlæsning af de fleste af historierne. 

Vi ses på biblioteket!
I er naturligvis altid velkomne i Københavns børnebiblioteker. Vi tilbyder litteratur til alle aldre, også de helt små – og der må gerne leges i børnebibliotekerne.

Spørgsmål til 2-års bogen kan stilles til Biblioteket Online på 3366 3000. Se åbningstider her

2-årsbogen postkort