Børn
Børn

Babyrytmik 3 - 10 måneder

28.10.21
ved rytmikpædagog Pernille Broberg Balle.

Oplev nærvær og glæde ved sang og musik sammen med dit barn.
Vi mødes i bibliotekets aktivitetsrum og I skal have et tæppe med hver som jeres barn kan ligge på mens der bliver tumlet, vrikket og bevæget.

Arrangementet er en del af bibliotekets faste barselscafe, som er målrettet dig der er på barsel.
De andre torsdage er der bl.a. førstehjælpskurser og oplæg ved sundhedsplejeskerne om sproglig udvikling eller motorik.
Se alle arrangementerne på vores hjemmeside; https://bibliotek.kk.dk/bibliotek/solvang/arrangementer
I er velkommen til både at komme før, eller blive lidt efter, og gå på jagt i vores pegebøger eller kravle rundt på det store blå bjerg.

Har du eller dit barn de mindste symptomer, skal I selvfølgelig blive hjemme.
Pernille har lovet tage håndsprit med i tilfælde af at bibliotekets samtlige tolv dispenserer løber tør inden arrangementet :)

Vel mødt til en hyggelig stund

Max.10 voksne + babyer pr. gang.