Foto: Yuliya Evstratenko / Shutterstock

Om dette arrangement

Tid
10:00 - 11:00
Pris
60 Kr
Bibliotek
Lokalitet
Salen
Målgruppe
Voksne
Tilmeld
Børn

Barselsformiddag: Kolbøtter og babytegn

08.09.22
Det første af 4 særlige barselsformiddag-events dette efterår!

Denne torsdag formiddag har Sundby Bibliotek inviteret fysioterapeut Marianne Mogensen forbi til workshoppen "Kolbøtter og babytegn" for babyer på 2-12 måneder. Marianne er forfatter til bogen Efter fødsel – træning & babyleg, forlaget Frydenlund.
Den første halvdel af workshoppen er helliget din babys balancesanser samt fornemmelsen af krop og rum. Marianne vil bl.a. vise, hvordan du på en forsvarlig måde kan lave flere forskellige kolbøtter med din baby.
Anden halvdel handler om kommunikation – hvordan du kan lære din baby at gøre sig forståelig via tegn, fagter og lyde – og hvordan du selv kommunikerer tydeligere. Det er fantastisk motiverende for din babys sprogudvikling at blive forstået ind imellem!

Efter undervisningen fremsendes noter på mail til de interesserede. Medbring selv et tæppe eller yogamåtte som underlag.


Arrangementet er en del af bibliotekets faste barselsformiddage. Det koster 60 kr. pr. voksen at deltage, og billetten købes på billetto.dk - klik på "tilmeld" på siden her. 

(Ønsker man ikke at deltage i workshoppen, er der som altid torsdag formiddag mulighed for leg og hygge med din baby i Flexrummet på 2. sal)

OBS: Barnevogne parkeres udenfor Kvarterhuset.