Place / Room

Bibloleg: Pippi Langstrømpe i cirkus

21.09.19
Leg med Legefabrikken.

Pippi elsker cirkus, men hun har ikke helt forstået, hvad det vil sige at være tilskuer. Balancetricks på cirkushesten, brydekamp med verdens stærkeste mand og fantastiske jonglørkunster. Pippi kan det hele, når hun folder sig ud i manegen. Publikum er vildt begejstrede, men cirkusdirektøren er rasende over, at Pippi overtager hans forestilling. Kom og hjælp Pippi, Tommy og Annika med at lave ballade i cirkus og stikke af fra den sure cirkusdirektør.

BIBLOLEG kombinerer børneklassikere med fælles idrætslege. I en aktiv, legende og dialogisk fortælling stimulerer vi krop, hjerner og hjerter hos børn og voksne. Når legen vækker børnenes nysgerrighed efter mere, kan man jo låne bøgerne med hjem fra biblioteket bagefter.  Læs mere om BIBLOLEG på Legefabrikkens hjemmeside.  Se billeder fra BIBLOLEG på Legefabrikkens Facebookside.

Kl.10 - 11: Børn fra 1.5 - 3 år med voksne
Kl.11 - 12: Børn fra 4 - 6 år med voksne

Om underviserne:

Dorte Virén Riise: Afspændingspædagog og motorikvejleder. Mange års erfaring med motorik, leg og bevægelse for vuggestue- og børnehavebørn.

Balder Brøndsted: Cand.scient idræt, lege- og bevægelseskonsulent, børneyogalærer, uddannet i mindfulness for børn og stifter af Legefabrikken. Forfatter til flere bøger om leg og bevægelse i pædagogisk arbejde.