Salen
Børn

Billedskolens Værksted: Byg en drømmelegeplads

04.02.23
Byg din egen drømmelegeplads sammen med din mor eller far.

Billedskolen og Tingbjerg Bibliotek\Kulturhus inviteter børn og forældre til gratis kreativt værksted. Her kan du bygge og designe din egen model af en legeplads.

• Tidspunkt: Lørdag den 4. februar 2023 kl 10-13
  • Aldersgruppe: børn fra 8-12 år i følgeskab med en forælder
  • Sted: Salen
  • Varighed: 3 timer
  • Pris: Gratis men husk tilmelding via linket til billetto.

Billedskolens Værksted er en serie af ialt 4 værksteder, hvor Billedskolen i Tvillingehallerne kommer på besøg i Tingbjerg Bibliotek\Kulturhus. Tidspunkter for alle værksteder:

1. Lørdag den 21. januar kl 10-13: Microhouses
  2. Lørdag den 28. januar kl 10-13: 3D Maleri
  3. Lørdag den 4. februar kl 10-13: Byg en Drømmelegeplads
  4. Lørdag den 11. februar kl 10-13: Fantasi trykkeri - 2 undervisere

Underviseren er de første tre lørdage ved Ursula Kruhøffer, der har en kunstuddannelse fra H.K.U. Holland og derudover en læreruddannelse fra N. Zahles. Hun har undervist voksne på kunstakademiforberedende kurser i maleri, samt i tegning og billedkunst på aftenskoler og familiehold. Ursula har undervist børn i alle aldre på museumsværksteder og billedskoler, i over 20 år. Hun arbejder med tegning, collage og maleri, med de grafiske og fotografiske teknikker, samt med keramik og skulptur i bred forstand.
Den fjerde workshop er ved Ursula Kruhøffer og Christine Reinwald.

Christine Reinwald er tegneserieskaber, kunstner og underviser. Hun er uddannet folkeskolelærer og tegneserieskaber og har undervist børn og unge i billedkunst og tegneserier i 8 år. Hun har erfaring med alt fra blyant, akvarel og akrylmaleri til collage, skulpturer og kunstbroderi. I 2022 udkom hendes første bog hos forlaget Hunov&Haffgaard. Før det har hun været udgivet i en række antologier og magasiner.