Om dette arrangement

Tid
20:00 - 21:00
Pris
Gratis
Lokalitet
Live på Facebook
Målgruppe
Børn
Børn

Børnebogsnak - LIVE fra dit børnebibliotek

27.01.22
Vinterferielæsning. Vi går live på Facebook med børnebibliotekarerne

 

LIVE fra børnebiblioteket boganbefalinger til børnefamilier

Vi læser i bunkevis. Nogle af os læser op mod 400-500 børnebøger om året. Og du kan regne med, at vi har en mening om, hvilke bøger du og byens børn skal læse - selvom det er helt utroligt svært at begrænse sig til en kort liste eller en times snak.

Kom med ind i vores digitale dagligstue, hvor Julie børnebibliotekar fra Vanløse Bibliotek, Katrine børnebibliotekar på Brønshøj Bibliotek og Sigrid børnebibliotekar fra Hovedbiblioteket snakker om de bedste, sjoveste, sørgeligste og smukkeste bøger med vinter, til at læse i vinterferien og til vinterelskere eller jer der helst vil hygge i varmen indenfor. Du får inspiration til, hvad I skal læse i de kolde måneder både til krea og læselyst.

Du kan låne alle bøgerne på biblioteket

Vi laver som altid en liste med direkte links til at bestille alle bøgerne - og lidt til, så du kan blot læne dig tilbage, nyde anbefalingerne og blive klar til din næste børnebogsoplevelse.

Vi går LIVE fra Facebookprofilen Københavns Børnebiblioteker, fysisk sidder vi på børneetagen LÆS på Hovedbiblioteket og efterfølgende vil videoen ligge så du kan se den igen og igen på Facebook - eller for første gang, hvis du putter børn eller vasker din hamster kl. 20.

Det kræver ikke en Facebookprofil at se med live.

Du finder arrangementet på Facebook her