Børn

Faglig Fyraften med Saynab Farah Dahir og Sofie Riis Endahl

18.03.21
Hvordan er det at skrive bøger til unge, når man selv er ung?

Vi har inviteret Saynab Farah Dahir og Sofie Riis Endahl ind for at tale om livet og litteraturen med børnelitteraturformidler Anne Lind Andersen - og måske høre lidt om Saynabs kommende bog som udkommer i foråret og hvad Sofie arbejder på i øjeblikket.

Arrangementet er målrettet litteraturformidlere, lærere og alle med en interesse for børne- og ungelitteratur.

Lav en kop te, hiv et tæppe frem og tag med ind i litteraturens verden - hjemme fra sofaen.

Om festivalen 'Vi elsker bøger'

D. 17. til 21. marts afholdes Københavns Bibliotekers børnelitteraturfestival Vi elsker bøger. Festivalen rykker i år ud i byen og hjem i stuerne med skattejagter, online workshops og meget mere. Festivalen henvender sig til børn i alderen 0-12 år og deres voksne. I år har festivalen fokus på vidunderlige venskaber i børnelitteraturen gennem booktalks, workshops, højtlæsning, quizzer, skattejagter og læsedyster for hele familien.“

Se alle festivalens arrangementer på Københavns Børnebibliotekers facebookside på dette link: www.facebook.com/koebenhavnsboernebiblioteker/ eller på Københavns bibliotekers hjemmeside på dette link: www.bibliotek.kk.dk/vielsker