gabende baby

Om dette arrangement

Tid
12:30 - 14:30
Pris
Gratis
Lokalitet
Salen
Målgruppe
Familier
Børn

Forældrecafé ved sundhedsplejerskerne

08.06.23
Tema: Søvn

Forældrecaféen er for dig, der har lyst til at mødes med andre forældre med småbørn, som du kan dele viden og erfaringer med. Sundhedsplejerskerne på caféen bidrager til fælles drøftelser.

Forældrecaféen er åben hver torsdag mellem kl. 12.30-14.30 med skiftende temaer.

Søvn: Mange nye familier kender til bekymringer om søvn - og ikke to babyer har det samme søvnmønster. I dette oplæg taler vi om spædbørns søvn generelt. Vi taler om søvnrytme og søvnbehov afhængig af alder, barnets søvnfaser, tidlige tegn på træthed, og idéer til hvordan man kan hjælpe sit barn videre i søvnen. Vi bruger den nyeste viden om søvn samt Sundhedsstyrelsens anbefalinger som udgangspunkt til idéer, tips og tricks for at hjælpe barnet til at falde i søvn og sove godt.

Temaer til drøftelse: I forældrecaféen holder vi dialogbaserede oplæg, som vi drøfter i fællesskab. De 4 oplæg, som kører i ring, er søvn, kost, motorik og barnets følelsesmæssige- & sproglige udvikling.

Oplægget starter kl. ca. 13 og varer ca. en time. efter oplægget er der mulighed for at tale med hinanden, erfaringsudveksle og drøfte forskellige spørgsmål. sundhedsplejerskerne vil være til rådighed med viden og vejledning.

Det er ikke muligt at få dit barn vejet eller tale individuelt med en sundhedsplejerske.

 

Foto: Colourbox.dk