barn med ske

Om dette arrangement

Tid
12:30 - 14:30
Pris
Gratis
Lokalitet
Salen
Målgruppe
Familier
Børn

Forældrecafé ved sundhedsplejerskerne

01.06.23
Tema: Kost

Forældrecaféen er for dig, der har lyst til at mødes med andre forældre med småbørn, som du kan dele viden og erfaringer med. Sundhedsplejerskerne på caféen bidrager til fælles drøftelser.

Forældrecaféen er åben hver torsdag mellem kl. 12.30-14.30 med skiftende temaer.

Kost: For børn i alderen 4-12 måneder. Fra 4-6 måneders alderen går man fra flydende til fast føde. I dette oplæg får du viden om, hvordan du kan se om dit barn er klar til andet mad end mælk? Vi taler om måltidets mange funktioner, og om hvordan man kan skabe gode madvaner for sit barn og andre generelle opmærksomhedspunkter. Vi snakker også om det helt lavpraktiske i forhold til hvad, hvordan og hvornår.

Temaer til drøftelse: I forældrecaféen holder vi dialogbaserede oplæg, som vi drøfter i fællesskab. De 4 oplæg, som kører i ring, er søvn, kost, motorik og barnets følelsesmæssige- & sproglige udvikling.

Oplægget starter kl. ca. 13 og varer ca. en time. efter oplægget er der mulighed for at tale med hinanden, erfaringsudveksle og drøfte forskellige spørgsmål. sundhedsplejerskerne vil være til rådighed med viden og vejledning.

Det er ikke muligt at få dit barn vejet eller tale individuelt med en sundhedsplejerske.

 

Foto: Colourbox.dk