Om dette arrangement

Tid
13:00 - 14:00
Pris
25 Kr
Målgruppe
Familier
Tilmeld
Børn

Foredrag for børn: 99 arter - kanonsjov naturhistorie (fra 6 år) // Morten DD Hansen

29.04.23
”99 arter at se før du bliver voksen” er den sjoveste kanon for Danmarks natur, som du og dine børn nogensinde kommer til at møde.

Vi skal høre røverhistorier om den store gedehams og leopardsneglen, se sjove videoer med Sebastian, Morten DD, Vicky Knudsen og Gustav Urth, og vi skal synge 99arter-sangen. Ikke alle 99 vers, men et par stykker af dem.

Til slut har du mulighed for at stille spørgsmål og få Mortens autograf som minde om en herlig naturvidenskabelig eftermiddag i Kildevæld Kulturcenter.

Efter foredraget kan du deltage i Danmarks Naturfredningsforenings spændende naturworkshop for børn fra kl. 14-15.

Om Morten DD Hansen

Mange børn (og voksne) kender Morten DD Hansen fra det populære tv-program ”1 døgn, 2 hold, 3 dyr” med dyreentusiasterne Sebastian Klein, Vicky Knudsen og Bjørli Lehrmann.

Morten DD Hansen har en imponerende begejstring for naturen, som du sjældent møder andre steder. Han er uddannet biolog og har i mange år været en hyppigt anvendt formidler af den danske natur i radioen - såvel som på fjernsyn.

Som vært på DR1’s program ”Bidt af Naturen” formåede Morten DD Hansen at gøre naturens orkidéer, møginsekter og fugletræk nærværende og interessante for både unge og ældre. Morten DD er forfatteren bag mere end 500 avisartikler og flere bogudgivelser om den danske natur.