Unge
Børn

Forfatterspirernes skriveklub for de 11-18-årige

02.09.20 - 25.11.20
Er du vild med at skrive historier, så er Forfatterspirernes Skriveklub lige noget for dig! Forfatterspirernes Skriveklub er for alle mellem 11-18 år. Du bliver undervist af professionelle forfattere en gang om ugen og møder masser af andre unge med samme interesse.

Hver onsdag mellem 16.30 og 18.30 mødes forfatterspirerne på Brønshøj Bibliotek. Her arbejder vi med sjove, spændende og udfordrende skriveopgaver, mens vi hygger os med at være sammen. Vi læser også op fra vores tekster og giver hinanden feedback - hvordan opleves historien, hvornår rammer vi noget rigtig godt, og hvor skal vi prøve andre muligheder af i teksterne?
Underviseren er Saynab Farah Dahir som har udgivet en række noveller og også har vundet DM i novelleskrivning. I 2021 udkommer hendes to første romaner hos Gyldendal. Måske kender du allerede Saynab fra de sidste sæsoners skriveklub - eller måske har du hilst på hende på biblioteket, hvor hun er medhjælper når hun ikke skriver eller passer sit medicinstudium.
Efterårssæsonen varer fra september til november - første gang vil altså være d. 2. september.
Det koster 500 kr. for hele sæsonen. Der er ikke undervisning i efterårsferien (uge 42).