Place / Room
Børn

Forfatterspirernes Sommercamp for de 11-18-årige i Vanløse

20.07.20 - 24.07.20
Nu kan du komme på Forfatterspire-Camp alle hverdage i en hel uge og blive undervist af en ung, professionel forfatter.

På Kulturstationen Vanløse er der i uge 30 (20.7–24.7) undervisning af Sofie Riis Endahl alle hverdage kl. 10-15. Der vil både være tid til fordybelse, oplæsning af tekster og udflugter.

Sofie er 19 år og har skrevet, siden hun kunne holde en blyant, fået udgivet 4 fantastiske ungdomsromaner og har gennem årene skrevet et hav af længere eller korte historier. Sofie skriver romaner om at være ung og forvirret. Om at finde sig selv og sine grænser. Om at turde stå alene og at turde skille sig ud. Om at finde fodfæste, når alting hele tiden vendes på hovedet.

Tilbuddet er gratis, men kræver tilmelding.

OBS: Der er begrænset antal pladser, som besættes efter først til mølle-princippet.