Foto af La Grande Phrase

2700 Brønshøj
Husum Bypark
Børn

Gadeteater for børn: Se byen blive forvandlet til en legeplads!

26.08.22
Oplev det anerkendte dansekompagni Compagnie Didier Théron forvandle byen til én stor legeplads, når de bevæger sig rundt som omvandrende hoppebolde!

Fredag den 26. august fra klokken 16-16.45 kan børn og forældre få sig én på opleveren. For her optræder det franske dansekompagni Compagnie Didier Théron i Husum Bypark på hjørnet af Frederikssundsvej og Husumvej.

Forestillingen hedder La Grande Phrase og danserne er mestre i at improvisere med byrummets arkitektur og til spontant at tilpasse sig enhver situation. Så vær klar til at grine, når byen pludselig bliver en rekvisit i deres kugleskøre påfund.

Arrangementet er gratis, og det er arrangeret i samarbejde mellem Husum Bibliotek, Teatergruppen Batida og Danmarks Internationale Gadeteaterfestival.

Om performerne og forestillingen

Det var koreografen Didier Theróns drøm at opleve at svæve som byens luft. Han ville fylde byrummet med sine dansere og at give dem byens luftige form, mens de interagerede med folk, der befandt sig i byrummet i det øjeblik. Men hvordan?

Med dansedragter i latex oppustet med luft selvfølgelig! Luften er hovedkarakter i denne danseforestilling. Luften giver performerne mulighed for at manipulere med tyngdekraften og hoppe rundt, så man næsten skulle tro, at de befandt sig på månen.