Grafik: Mark Borello.

Om dette arrangement

Tid
13:00 - 14:00
Pris
Gratis
Målgruppe
Børn
Tilmeld
Børn

HELTETIMEN: Skurke og superhelte

14.10.23
Er du en vaskeægte superheltefan? Så er ‘HELTETIMEN’ lige noget for dig. Tag familien med og kig forbi Østerbro Bibliotek lørdag d. 14. oktober kl. 13:00-14:00, hvor du kan møde to af Danmarks største superhelteeksperter Marvel-Morten og Kim Helt, som sammen har den populære podcast ‘Supersnak’. (Arrangementet anbefales til børn fra 7 år.)

Heltetimen: skurke og superhelte

De to superhelteeksperter vil med deres enestående ekspertise og lidenskab for superhelte tage dig og familien med på en spændende rejse gennem superhelteuniverset. 

Du får også mulighed for at stille dem alle de spørgsmål om superhelte, som du nogensinde har tænkt på!  

Hvem ville f.eks. vinde i en kamp mellem to af de største superhelte, Superman eller Hulk?  

Hvad ville der ske, hvis Wolverine og Batman krydsede klinger i en brutal dyst?  

Og hvad med superhelte med kæledyr - har deres dyrevenner også superkræfter?  

Heltetimen er en unik chance for at lære mere om de mange superhelteuniverser og få en dybere forståelse for deres magiske verden, og ikke mindst snakke med andre kæmpestore superheltefans.  

Så kom og vær med til en vaskeægte superheltetime, der vil tage din superheltefandom til det næste niveau. 

Arrangementet anbefales til børn fra 7 år.

Tilmelding

Arrangementet er gratis, men kræver tilmelding via Billetto.  

Mød panelet 

Marvel Morten (Morten Søndergaard) er en legendarisk 'super geek'. Han har arbejdet som oversætter, brevkasseredaktør og tegneserieredaktør på Interpresse og Egmont Serieforlaget. Han har også været at finde bag kassen i den københavnske tegneseriebutik Fantask.   

Kim Helt (Kim Schou) er journalist, forfatter og foredragsholder. Han har arbejdet som tegneserieredaktør på Egmont Serieforlaget, hvor han skrev under pseudonymet Kim Helt.   

Om 'Super snak'

Marvel Morten & Kim Helt har sammen podcasten ‘Super snak’, hvor de hver anden onsdag udgiver et afsnit om superhelte i film, tv, bøger og populærkultur.

Om arrangementsrækken: Heltetimen

Københavns Biblioteker er klar med den nye arrangementsrække 'HELTETIMEN', hvor du kan blive klogere på superhelte og det store Marvelunivers. Du kan opleve 'Heltetimen' på tre forskellige biblioteker i København og vi slutter det hele af med et brag af en superheltefest på Ørestad Bibliotek d. 28. oktober kl. 10:30-14:30.

Oplev HELTETIMEN på Kulturstationen Vanløse 

Oplev HELTETIMEN på Brønshøj Bibliotek

Oplev den store SUPERHELTEDAG på Ørestad Bibliotek. 

Tags

Materialer