Øbro Jagtvej Bibliotek
Børn

Udsolgt: Kom til ægte Cirkelinefest på Øbro Jagtvej Bibliotek

23.03.19
Fest for Cirkelie og alle hendes venner - og du er inviteret!
OBS OBS OBS: Gratis tilmelding via Billetto
Der vil være begrænset adgang for barnevogne - det betyder, at der ikke er plads til alle barnevogne indendørs, når vi bliver så mange mennesker.

Vi holder fest for Cirkeline og alle hendes venner - og du er inviteret!

Vi holder stor fest for de 2 - 4 årige på Øbro Jagtvej Bibliotek, hvor du, med hjælp fra Karina fra Teater AstaBasta, kan kreere din helt egen Cirkelinedukke, som du selvfølgelig får med dig hjem.

Skulle sulten melde sig, er der mulighed for at smage på en vaskeægte Cirkelinelagkage

På dagen vil børn og familier også kunne se, hvad bydelens lokale børnehaver har lavet og skabt ud fra Cirkelines fantastiske univers i løbet af børnelitteraturfestivalen.

Når festen slutter modtager alle børn en fin boggave, hvor man også vil kunne finde en Cirkelinefortælling.

Festen for er de små - men mor og far er naturligvis også inviteret.

Det hele faciltieres af Karina fra Teater AstaBasta