scratchjr

Børn
Køb billet(ter)
Børn

Leg og lær med programmering: Lav din egen tegnefilm og spil

25.04.18
En sjov eftermiddag med leg, læring og programmering med ScratchJr.
Københavns Biblioteker inviterer børn i alderen 5-8 år og deres voksne (forældre, bedsteforældre, tanter, onkler m.fl.) til en fælles workshop, hvor I først lærer at lave tegnefilm med den gratis app ScratchJr og bagefter laver I et spil sammen.

Københavns Biblioteker inviterer børn i alderen 5-8 år og deres voksne (forældre, bedsteforældre, tanter, onkler m.fl.) til en fælles workshop, hvor I først lærer at lave tegnefilm med den gratis app ScratchJr og bagefter laver I et spil sammen. I bruger jeres egne ideer til tegnefilmen og spillet. I kan bruge figurer og baggrunde fra biblioteket eller tegne en selv.

Alle kan være med.

Der skal være mindst 1 voksen pr. barn. Der er gratis adgang, men tilmelding er nødvendigt. Kun barnet skal have billet.

Medbring iPad eller anden tablet med ScratchJr installeret på forhånd. Det er også muligt at låne en på stedet.