Livestream via Facebook
Børn

LIVE booktalk for forældre og børn - sommerferiebøger for 8-15 årige

24.06.21
Hør 3 passionerede børnebibliotekarer fortælle om de bedste, fedeste, sjoveste og bedste bøger til sommerferien.

Booktalk via Livestream på Facebook

Sommerferien er lige om hjørnet, og hvad er bedre end at bruge sommerferien på at læse! Igen i år indbyder Københavns børnebiblioteker alle børn til at deltage i Sommerbogen. Børn der deltager i Sommerbogen, skal løse 10 sjove læseudfordringer, mens de læser og anmelder bøger. Når børnene deltager, er de automatisk med i lodtrækningen om en af de 3 hovedpræmier, hvor man får lov til at gå amok i en boghandel på 5 minutter! Lokalt på bibliotekerne er der ved aflevering af udfyldt udfordringsark, både en præmiebog og en mulepose med HuskMitNavn Sommerbogsprint på!

Men for at kunne gennemføre Sommerbogen, så skal der jo bøger til - og heldigvis er de tre børnebibliotekarer Julie, Julie og Kathrine klar med masser af gode anbefalinger.

Så find popcorn frem og sæt dig godt til rette! Du behøver ikke engang have en notesbog klar, efter booktalken udgiver vi en artikel med alle anbefalingerne, så du kan reservere dem i ro og mag.

Du finder arrangementet på Københavns Børnebibliotekers facebookprofil, hvor vi livestreamer booktalken. Begivenheden her blive opdateret med et link direkte til streamen.