Om dette arrangement

Tid
10:00 - 10:30
Pris
40 Kr
Bibliotek
Lokalitet
Salen
Målgruppe
Familier
Tilmeld
Børn

Lyt til træerne

07.11.21
Kom med ind i Papirskovens eventyrlige univers med fortællekoncerten 'Lyt til træerne', der fremføres som et samspil mellem højtlæsning, levende musik og sang.

Genkendelige, klassiske værker strømmer ind og ud af fortællingen, og indimellem dukker også anderledes lyde og nye toner op.

Vi møder de flittige skrædderkaniner i gang med at sy en luftballon. De syr og syr, og de har arbejdet alt for meget, alt for længe. Da de endelig er færdige, falder de om af udmattelse. Halvt i søvne bliver de draget af en lyd, der fører dem dybt ind i skoven. Er der nogen, der kalder på dem? Eller er det en sang, de kan høre?

På deres vej gennem skoven møder de 12 forskellige træer. Skrædderkaninerne spørger træerne, om det er dem, der kalder, men fordi de spørger og spørger og glemmer at lytte, får de intet svar! Så finder de ud af, at træerne har en hemmelighed...

Papirskovens univers er skabt af Marie Priem, der, udover at være forfatter og illustrator, også er sanger. I tæt samspil med saxofonist og sanger Karen Duelund Guastavino og pianist Louise Schrøder bliver Papirskovens finurlige og eftertænksomme univers levende i ord, sang og musik.

Praktisk

Fortællekoncerten varer 30 minutter og henvender sig til børn i alderen 2-7 år og deres voksne.

Billetter koster 40 kr. Link til billetsalg findes her på siden - klik på "tilmeld". 

OBS: Alle deltagere, børn som voksne, skal vise billet i døren.