Under Taget 2. sal
Børn

Musik*Krop*Sjov for børn mellem 3 til 6 år

05.02.22
Kom til Musik*Krop*Sjov, hvor Jane Okine laver aktiviteter som stimulerer dit barns sproglige, motoriske og kognitive evner ved hjælp af musik og sanglege.

Vi synger, trommer, danser og leger sammen. Vi spiller musik, synger sanglege og bruger hele kroppen. Det er nemlig vigtigt at stimulere børnenes sproglige, motoriske og kognitive evner i de tidlige år, da børnenes evne til at tilegne sig læring senere i livet, bliver markant styrket. Det er smaddersjovt! Forældre er også meget velkomne.

Jane Okine er rytmepædagog og har været tilknyttet Karens Minde i flere årtier. Dertil kommer endnu flere års erfaring med at undervise både voksne og børn.

Musik*Krop*Sjov er et løbende tilbud, så kig efter flere datoer, hvis det ikke lige passer med denne dag.

Musik*Krop*Sjov er et samarbejde mellem Sydhavnens Bibliotek og Børnekulturstedet Karens Minde.

Find flere lignende arrangementer her: