(Hele dagen)
Rundt på Nørrebro med din smartphone
Børn

Nørrebro Biblioteks Harry Potter Ekspertquiz

24.03.21 - 02.05.21
Kan du klare Nørrebro Biblioteks super svære eksamen, M.U.S.T ?

Du kender nok til F.U.T’er og U.G.L’er, men kan du også klare Nørrebro Biblioteks super svære eksamen, M.U.S.T (Mugglernes Uovertrufne Sværheds Test)?
Nørrebro bibliotek har lavet en Harry Potter-quiz til dig som ikke kan få nok af det magiske univers, og som kan bøgerne næsten udenad! Gennemfør quizzen som digital gårute gennem app’en Woop, og send et screenshot af din score til RJ2G@kk.dk, for at få dit eksamensbevis.
De tre som gennemfører quizzen hurtigst kommer op på pointtavlen i vinduet på Nørrebro Bibliotek, så husk at deltage i quizzen under det navn du gerne vil have noteret. Pointtavlen vil blive opdateret to gange ugentligt.
Ruten er 2 km lang, og har 18 poster med spørgsmål omkring alle syv Harry Potter bøger.

Sådan gør du:
•    Download app’en ”Woop” i App Store eller Google Play
•    Gå til indgangen af Nørrebro Bibliotek
•    Start app’en og log ind med Facebook eller mail, eller som gæst
•    Tryk på ”Jagt”
•    Find jagten ”M.U.S.T Nørrebro Biblioteks Harry Potter Ekspertquiz” og tryk på den
•    Tryk på ”start"
•    Følg kortet og besvar de spørgsmål som dukker op på din skærm
•    Modtag dit eksamensbevis ved at sende et screenshot af din score til RJ2G@kk.dk med din score, med navn på den som har gennemført quizzen
OBS! Appen skal være åben under hele løbet, så det er en god ide at lade sin telefon helt op inden, eller tage en powerbank med.

Hvis du har lyst til et ekstra lag på spørgsmålene kan du klikke her og læse overbibliotekar Tysh´s ulideligt bedrevidende guide til de forkerte svar.