Om dette arrangement

Tid
14:30 - 15:30
Pris
Gratis
Målgruppe
Familier
Tilmeld
Børn

Nomerne – Tag med til Nomernes verden

25.03.23
Er I klar på eventyr? Så kom med til Nomernes verden, hvor magi, skjulte kræfter og farlige rejser er hverdagskost. Forfatter Jan Kjær fortæller og tegner med børnene.

Der findes forskellige slags Nomer. Nogle af dem er dygtige ryttere, andre gode til at helbrede folk. Hver især bærer de en maske, hvis farve fortæller, hvad deres rolle er - og alle spiller en vigtig rolle i Nomerbyen. Men ukendte farer lurer derude, og tit og ofte må en af Nomerne bekæmpe truslen udefra. Andre gange handler det om at finde frem til sin rigtige identitet under masken.

Nomerne er spækket med fantastiske historier og vildt fede tegninger. Og under det hele gemmer sig fine fortællinger om at hjælpe hinanden og finde sin egen plads i verden. Og Jan Kjær, manden bag det hele, er ikke kun vildt god til at tegne, han kan også lære fra sig!

For børn fra 6-10 år.

Arrangementet er gratis, men tilmelding via Billetto nødvendig. VOKSNE BEHØVES IKKE MELDE SIG TIL!

Den 20. - 25. marts afholdes Københavns Bibliotekers årlige festival Vi elsker bøger. Festivalen henvender sig til børn i alderen 0-14 år og deres voksne. Oplev koncerter, teater, workshops, højtlæsning, quizzer og meget mere for hele familien.