Familier
Børn

Online BOOKTALK for forældre og bedsteforældre

20.03.21
Hør 3 passionerede børnebibliotekarer fortælle om de bedste bøger de nogensinde har læst til børn i alderen 8-12 år, så du kan virke som om du har totalt styr på de gode bøger overfor dine børn.

Det er live, det er uredigeret, det er på Facebook (og Instagram).

Så find popcorn frem og sæt dig godt til rette med en notesbog: Vi kan love der kommer mange anbefalinger!

Om festivalen 'Vi elsker bøger'

D. 17. til 21. marts afholdes Københavns Bibliotekers børnelitteraturfestival Vi elsker bøger. Festivalen rykker i år ud i byen og hjem i stuerne med skattejagter, online workshops og meget mere. Festivalen henvender sig til børn i alderen 0-12 år og deres voksne. I år har festivalen fokus på vidunderlige venskaber i børnelitteraturen gennem booktalks, workshops, højtlæsning, quizzer, skattejagter og læsedyster for hele familien.“

Se alle festivalens arrangementer på Københavns Børnebibliotekers facebookside på dette link: www.facebook.com/koebenhavnsboernebiblioteker/ eller på Københavns bibliotekers hjemmeside på dette link: www.bibliotek.kk.dk/vielsker