Gratis med tilmelding
Børn

Oplev den (næsten) verdenskendte forfatter Casper Grundtvig

11.08.21
Den (næsten) verdenskendte forfatter Casper Grundtvig kommer som den første forfatter nogensinde på besøg på Vanløses helt nye børnebibliotek! Medmindre nogen har været ind og låne bøger - selv forfattere går nemlig på biblioteket. Det giver nemlig måske ikke helt så godt at være forfatter som du måske tror.

Vi skal tale om, hvad I tænker en forfatter er og hvordan Casper troede det ville være og hvordan det i virkeligheden er. Er Casper blevet rig og berømt? Er der blevet rejst statuer af ham i det ganske land?

Han vil også fortælle om, hvordan man kan inddrage fantasi i hverdagen og træne hovedet til at tænke i historier - og måske endda selv blive en (næsten) verdensberømt forfatter engang. Og vi skal snakke om tidsvaskemaskiner og en døds app!

Der er masser tid til spørgsmål, samt måske en røverhistorie eller to.

Vi glæder os til at se jer!

Og er du mellem 11 og 15 år og helt vild efter selv at prøve kræfter med at skrive, så skynd dig ind og nap en af de ledige pladser på Caspers forfatterspirehold på linket her: Forfatterspirernes Skriveklub 11-15 år Kulturstationen Vanløse Efterår 2021 | Billetter | Vanløse | Andet | Billetto — Denmark