"0"
Salen
Børn

ORD - et forløb til dig og baby

10.01.23 - 24.05.23
ORD er et gratis forløb for dig, der ønsker at blive bedre til at snakke med din baby og styrke mor-barn-relationen.

Vil du blive bedre til at bruge dit modersmål og dansk til at snakke med din baby? ORD er for mødre og babyer på 4-12 måneder. Vi skal lege, pludre, synge og sætte ORD på. Forløbet henvender sig til mødre med flere sprog i hjemmet. Under forløbet vil vi have fokus på, hvorfor det er en god idé at snakke med din baby og hvordan du kan gøre det til en naturlig del af din hverdag.

Vi tilbyder forløbet to gange i foråret 2023. forløbet strækker sig over 8 tirsdage kl.11-12 med opstart

• Tirsdag d.10.januar
  • Tirsdag d.21.marts

Undervisningen finder sted på Tingbjerg Bibliotek\Kulturhus, og en af gangene vil vi derfor også besøge biblioteksrummet, hvor en børnebibliotekar vil fortælle hvilke muligheder biblioteket tilbyder.
Hvis du gerne vil tilmelde dig eller har spørgsmål, skal du kontakte Cecilie Christensen på rj2g@kk.dk

Du kan læse mere om ORD her
Støttet af Nordea-fonden.