Om dette arrangement

Tid
16:00 - 17:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Målgruppe
Familier
Organizer
Børn

Pixis værksted på Hovedbiblioteket

28.09.23
Besøg ’Pixis værksted’ på Hovedbibliotekets børneetage LÆS, hvor dit barn kan høre en børnevært læse højt fra de fantastiske fortællinger om de forskellige helte og heltinder fra serien 'Nomerne' og tegne eller farvelægge figurer fra Nomernes univers skabt af Jan Kjær.

Pixis værksted er et trygt, hyggeligt og sjovt sted at være, hvor børn og familer bare kan dukke op. 
Pixis værksted er især til børn i alderen 4-9 år, men alle er velkomne.

Der er fri adgang og ingen tilmelding til Pixis værksted.

Pixis værksted udbydes på tirsdage kl. 10-11 og torsdage kl. 16-17 i perioden 12/9-5/10 på disse udvalgte børnebiblioteker:

  • Københavns Hovedbibliotek
  • Vanløse Bibliotek
  • Brønshøj Bibliotek
  • Østerbro Bibliotek
  • Ørestad Bibliotek

Så kig forbi og lad dit barn lytte til en god historie sammen med andre børn, mens de laver en tegning, bygger med klodser eller laver et klip-og-klister-værk til køleskabet, afhængigt af, hvilken krea-aktivitet, der er i værkstedet den dag I kommer forbi.

Tag Pixis værksted med hjem

Pixis værksted er en hyggelig fælles aktivitet, der kan gentages derhjemme, og som giver nye ideer til, hvordan højtlæsning og litteraturbrug også kan være, hvis du mangler inspiration til hverdagslæsningen med dit barn.

Højtlæsning stimulerer dit barns sprog og skaber læselyst. Pixis værksted er derfor et godt supplement til den læsning, I har derhjemme, og samtidig et pusterum fra skolens pligtlæsning.

Børnebibliotekernes ansatte har en særlig faglig ekspertise, som kan understøtte gode læseoplevelser og børns udvikling gennem leg og læring. Så spørg gerne efter gode råd og anbefalinger.