Vi elsker bøger 2020

UDSKUDT til efter sommeren 2020: Vi elsker bøger 2020

23.03.20 - 29.03.20
Børnelitteraturfestivalen er udskudt til efter sommeren 2020

Børnelitteraturfestivalen er udskudt til efter sommer.

Hør moderne røverhistorier om Iqbal Farooq fra indre Nørrebro, når vi hylder Manu Sareens bogserie om Iqbal og hans familie.

Tag med på banditstreger under Københavns børnelitteraturfestival Vi elsker bøger. Der er højtlæsning alle hverdage kl. 16, og derefter kan du lave superchips med CPH Music Maker Space, lave kronjuveler til kreaworkshop med LOKALET, kridte danseskoene til Bollywood-dans med Global Kidz, tippe en 13'er og tegne din yndlingsbogfigur til mangaworkshop.

Iqbal Farooqs univers kan opleves på både Nørrebro Bibliotek og Blågårdens Bibliotek.
Arrangementerne er gratis og for børn fra 9 år.

• Mandag den 23. marts
    kl. 16: Højtlæsning af udvalgt Iqbal Farooq-bog

• Tirsdag den 24. marts
    kl. 16: Højtlæsning: 'Iqbal Farooq i Indien'
    kl. 16: Bollywood-dans v. Global Kidz

• Onsdag den 25. marts
    kl. 16: Højtlæsning: 'Iqbal Farooq og kronjuvlerne'
    kl. 16: Krea-workshop: Lav kronjuveler med LOKALET

• Torsdag den 26. marts
    kl. 16: Højtlæsning: 'Iqbal Farooq og den indiske superchip'
    kl. 16: Lav superchip med CPH Music Maker Space

• Fredag den 27. marts
    kl. 16: Højtlæsning af udvalgt Iqbal Farooq-bog
    kl. 16: Quiz-præmieoverrækkelse

• Lørdag den 28. marts
    kl. 10: Manga-workshop: Tegn din yndlingsbogfigur

Vi elsker bøger
D. 23. – 29. marts afholdes Københavns Bibliotekers børnelitteraturfestival Vi elsker bøger. Festivalen foregår på alle Københavns Biblioteker og henvender sig til børn i alderen 0-12 år og derover samt deres voksne. I år sætter festivalen fokus på børnelitteraturens mange – elskede – skønne skarnsunger, kække kanaljer og vakse varyler. Oplev forfattermøder, booktalks, readathons, workshops, filmvisning, højtlæsning og mange flere aktiviteter for hele familien.

Se alle festivalens arrangementer på Vi elsker bøgers facebookside eller på Københavns bibliotekers hjemmeside.