Om dette arrangement

Tid
11:00 - 12:00
Pris
Gratis
Place / Room
Blågårdens Bibliotek
Målgruppe
Familier
Tilmeld
Børn

UDSKUDT: Weekend for børn - Metamorfose

28.03.20
Forestillingen er udskudt. Vi afventer nyt om ny dato. Tag med teater Flyvende Prinsesse på en pulserende musikalsk eventyrrejse

Tag med teater Flyvende Prinsesse på en pulserende musikalsk eventyrrejse, som udspiller sig nede i græsset mellem smådyrene, der kribler og krabler under vores fødder. Både børn og voksne spiller, synger og gynger sig ind i en magisk verden, hvor små dyr forvandler sig. Men hvem mon er inde i ægget?

Hvem: Børn 4-8 år
Hvor: Blågårdens Bibliotek, 2. sal
Tilmelding: Både børn og voksne skal tilmeldes - tilmelding åbner en uge før arrangementet starter.
 

Om Weekend for børn
I Kultur N på Nørrebro laver vi kultur for både små og store, og det ligger os meget på sinde at være med til at styrke et alsidigt og rummeligt kulturliv på Nørrebro. For bydelens yngste borgere betyder det, at bibliotekerne og kulturhusene hver weekend laver gratis kvalitetskultur for børn og deres voksne.

Snup et program på dit lokale bibliotek, download pdf-udgaven herunder eller følg vores aktivitetskalender.

Arrangementerne er gratis, men det kræver tilmelding at deltage. Bemærk, at man tidligst kan tilmelde sig en uge før arrangementerne på Nørrebro Bibliotek og Blågårdens Bibliotek.

Weekend for børn er støttet af Nørrebro Lokaludvalg og finder sted på Blågårdens Bibliotek, Nørrebro Bibliotek/Nørrebrohallen og i Osramhuset fra d. 18. januar til d. 11. juni 2020.