Om dette arrangement

Tid
8:00 - 14:00
Pris
Gratis
Målgruppe
Familier
Børn

Udstilling: Hobbitten – ud og hjem igen

18.03.23 - 01.04.23
Kravl ind i Bilbo Sækkers hobbit-hule. Her er trygt og rart at være. Her bor Bilbo, når han altså ikke lige er ude på eventyr og møde de andre væsner fra Midgård.

Hobbitten er skrevet af J.R.R. Tolkien og er en forhistorie til Ringenes herre. Ringenes herre kan være et stort værk at gå i gang med som barn, men Hobbitten er mere tilgængelig og fyldt med gode eventyr. Den blev udgivet første gang i 1937 og oversat til dansk i 1969. I bogen følger vi hobbitten Bilbo og hans rejse med 12 dværge, som drager ud for at tilbageerobre deres skatte fra dragen Smaug.

Der er bare det med Hobbitter, at de allerhelst bare vil blive hjemme og passe de mange måltider, man nu skal indtage i løbet af en dag. Nu får du chancen for at krybe ind i Bilbos hjem. Her kan du sidde og overveje, om du er klar til eventyr. Fx i form af den skattejagt, du kan prøve under festivallen  starter lige der ved Hobbithulen, når troldmanden Gandalf kommer på besøg. 

Hobbithulen er bygget af pap og fantasi. Sæt dig godt til rette foran pejsen med en god bog. Eller måske kan du låne Bilbos skrivebord og skrive dine egne erindringer fra livets eventyr.
 

Om Vi elsker bøger festival

D. 20. - 25. marts afholdes Københavns Bibliotekers årlige festival Vi elsker bøger. Festivalen henvender sig til børn i alderen 0-14 år og deres voksne. Oplev koncerter, teater, workshops, højtlæsning, quizzer og meget mere for hele familien.

Find hele programmet her 

Materialer