Sydhavnens Bibliotek
Børn

Værksted for kreativ genbrugs-kunst

18.02.23
Hver lørdag fra 11-13 på Sydhavnens Bibliotek er det tid til leg og kreativ udfoldelse. Vi skal male, klippe, klistre, lime, folde, bygge, samle, forme, rive, ændre, opfinde og alt hvad vi ellers kan finde på!

Denne lørdag skal vi transformere toiletruller til skønne mønstre og dekorationer. Tænk engang, at man kan lave noget så kedeligt som toiletruller om til smukke genstande.

Værkstedet foregår i år i foyeren og er for børn i alle aldre. Det er gratis at deltage og alle materialer vil blive leveret, så traditionstro mangler vi kun en masse glade børn og voksne, der gerne vil udfolde deres indre kreative kunstner.

Der er hver lørdag en ny udtryksmåde/genbrugs materiale i spil, så der er altid noget nyt og spændende at opleve på Værkstedet for kreativ genbrugs-kunst.

Så kom og vær med!