Place / Room
Børn

Vi ❤ bøger - Readathon på Kulturstationen Vanløse

15.03.19 - 16.03.19
Har du ikke altid drømt om at være på biblioteket om natten helt omgivet af bøger og læse hele natten uden nogen siger du skal slukke lyset og gå i seng?

Kom til (næsten) 24 timers læsning, pizzaspisning, sjov og snak om bøger på biblioteket til børnekulturnatten som opstart til børnelitteraturfestivallen Vi elsker bøger sammen med Vanløses børnebibliotekarer.

Vi battler med Københavns andre biblioteker om at læse mest, så vi har brug for jeres hjælp, hvis Vanløse skal vinde.

Arrangementet er åbent for børn fra 12 år og der er naturligvis voksne tilstede hele tiden.

Husk liggeunderlag, sovepose eller dyne. Pizza, slik, sodavand og naturligvis alle de boganbefalinger I kan tænke jer er inkluderet i prisen. Bøger kan selvfølgelig lånes på biblioteket, men man må også medbringe sine egne.

Der er naturligvis voksne tilstede under hele arrangementet.