Om dette arrangement

Tid
11:00 - 11:45
Pris
Gratis
Målgruppe
Familier
Tilmeld
Børn

Weekend for børn

18.01.20
Bord dæk dig er eventyret om bordet, der dækker sig selv, lavet frit efter Brødrene Grimms gamle folkeeventyr

Bord dæk dig er eventyret om bordet, der dækker sig selv, lavet frit efter Brødrene Grimms gamle folkeeventyr. Der fortælles med dukker, objekter, humor og musik. Spil og idé: Karina Nielsen / Teater AstaBasta.

Hvem: Børn fra 3 år
Hvor: Blågårdens Bibliotek, 2. sal
Tilmelding: Både børn og voksne skal tilmeldes - tilmelding kan tidligst ske en uge før arrangementet. 

Om Weekend for børn
I Kultur N på Nørrebro laver vi kultur for både små og store, og det ligger os meget på sinde at være med til at styrke et alsidigt og rummeligt kulturliv på Nørrebro. For bydelens yngste borgere betyder det, at bibliotekerne og kulturhusene hver weekend laver gratis kvalitetskultur for børn og deres voksne.

Snup et program på dit lokale bibliotek eller find det her: https://kulturn.kk.dk/sites/kulturn.kk.dk/files/uploaded-files/weekendforboern_f20_0.pdf

Arrangementerne er gratis, men det kræver tilmelding at deltage. Bemærk, at man tidligst kan tilmelde sig en uge før arrangementerne på Nørrebro Bibliotek og Blågårdens Bibliotek.

Weekend for børn er støttet af Nørrebro Lokaludvalg og finder sted på Blågårdens Bibliotek, Nørrebro Bibliotek/Nørrebrohallen og i Osramhuset fra d. 18. januar til d. 11. juni 2020.

Materialer