Place / Room
Børn

Weekend for børn - Rytmik i teltet

15.02.20
Kom og syng og dans og leg med RytmikGrete i Vinterpalads teltet. Børn og voksne får varme i kroppen og smil på læben

Hvem: Børn 1½ - 5 år med aktive forældre
Hvor: Vinterpaladset på Blågårds Plads
Tilmelding: Ingen tilmelding, duk bare op!

Om Weekend for børn
I Kultur N på Nørrebro laver vi kultur for både små og store, og det ligger os meget på sinde at være med til at styrke et alsidigt og rummeligt kulturliv på Nørrebro. For bydelens yngste borgere betyder det, at bibliotekerne og kulturhusene hver weekend laver gratis kvalitetskultur for børn og deres voksne.

Snup et program på dit lokale bibliotek, eller download pdf udgaven herunder.

Arrangementerne er gratis.

Bemærk, at arrangementet foregår i Vinterpaladset på Blågårds Plads. Der er ingen tilmelding, I dukker bare op.

Weekend for børn er støttet af Nørrebro Lokaludvalg og finder sted på Blågårdens Bibliotek, Nørrebro Bibliotek/Nørrebrohallen og i Osramhuset fra d. 18. januar til d. 11. juni 2020.