Blågårds Plads foran KoncertKirken

Forestilling: Grænsen

19.08.22
En tragikomisk og universel forestilling om flygtninge og grænsevagter spillet i et nonverbalt, musikalsk univers af et internationalt cast bestående af to danskere, en spanier og en italiener.

Under fremmede himmelstrøg på et ikke nærmere defineret tidspunkt i historien trænes et hold dedikerede grænsevagter i den svære kunst at holde uønskede personager ude af deres land. Den bedste grænsevagt bliver udvalgt til at regere over en grænse på en afsidesliggende destination. Magten stiger ham øjeblikkeligt til hovedet, og hans første handling er at udvise sine kammerater. Grænsebommen lukkes ned, og hans tidligere kollegaer er nu ubehjælpeligt ’fanget’ i ingenmandsland.

Medvirkende: Claudio Levati (IT), Cristina Aguirre Peréz (ES), Maja Skovhus Rehøj (DK) og Niels-Peter Kløft (DK). Instruktør: Niels Grønne. Scenograf: Christian Q. Clausen. Dramaturg: Jane Rasch. Kostumer: NadjaViga.

Forestillingen finder sted fredag d. 19. august kl. 19 på Blågårds Plads foran KoncertKirken.
Forestillingen er støttet af Nørrebro Lokaludvalg.

Vi glæder os til at se jer!

Blågårdens Bibliotek og Dansk Rakkerpak.