Om dette arrangement

Tid
15:00 - 19:00
Pris
50 Kr
Lokalitet
Dansekapellet
Målgruppe
Alle
Tilmeld
Fællesskaber

Skal du med til Den Store Københavnerpicnic?

11.06.23
Kom med til sommerens lækreste og mest fantastiske fællesspisning i gårdrummet ved Dansekapellet

Den 11. juni afholdes Arkitekturårets store fælles picnic i hele København, hvor alle bydele inviterer på lokal fællesspisning i helt særligt byrum. I Bispebjerg finder arrangementet sted i Dansekapellets gårdrum ved Bispebjerg Torv. Den spektakulære bygning blev tegnet af Holger Jacobsen i 1908 som en sidste station for de døde, men er siden omdannet til et levende og rummeligt kulturhus for dans og bevægelse.

Tag din nabo, familie og venner med til en festlig søndag med fællesspisning, fællesskab og underholdning for store og små – og lær de lokale, arkitektoniske perler bedre at kende.

Program:
Den lokale madaktør FLOK KATINE leverer et dejligt sommermåltid serveret ved borde i gårdrummet eller i picnickurve på torvet. Medbring selv tallerken, glas og bestik, så vi sammen mindsker brugen af engangsservice. Udover fællesspisning, byder arrangementet på rundvisninger i Dansekapellet og i Grundtvigskirkens knap 50 meter høje kirketårn, danseworkshop og kreativ workshop for børn.

Undervejs vil duoen Violí Violã bringe sydens sol til Bispebjerg med brasilianske Bossanova-inspirerede rytmer.

Det praktiske:
Arrangementet er fra kl. 15.00 til 19.00 og koster 50 kr. pr. person (gratis for børn under 3 år). Der er plads til 150 spisende gæster i gården og 50 picnic-gæster på torvet. Du kan købe billetter til begge dele, så vær opmærksom på, at finde den rigtige billet.

Billetter til servering ved borde i gårdrummet:
https://billetto.dk/e/den-store-kobenhavnerpicnic-2023-dansekapellet-billetter-825578

Billetter til picnickurvene på græsset på torvet ved Dansekapellet:
https://billetto.dk/e/picnickurve-til-den-store-kobenhavnerpicnic-2023-dansekapellet-billetter-825583
Picnickurvene findes i to størrelser. En til to personer til 100 kr. og en til fire personer til 200 kr.