Ørestad Bibliotek
Børn

Børnebiffen på Ørestad Bibliotek - For børn fra 1-3 år

06.02.23
Børnebiffen på Ørestad Bibliotek er et tilbud til de små børn og deres voksne, der gerne vil dele en god filmoplevelse.

Her er en oplagt mulighed for at stifte bekendtskab med det at gå i biografen og opleve film i mørke og på det store lærred, -måske for første gang.

Vi viser små film i Kino på 1. sal, der passer til aldersgruppen i varighed og indhold, og filmpakken som helhed er ca. 30 minutter lang.

I er meget velkomne til at blive efterfølgende til leg og læsehygge i biblioteksrummet.

For alle børn i vuggestuealderen og deres voksne.

Arrangementet er gratis, men kræver tilmelding.

God fornøjelse!

Program for børnebiffen d. 6. februar 2023 kl. 10.00

Lillefinger – Det gamle år

Lillefinger inviterer Myren til nytårsaften.

Instruktør: Mette Skov

Krokodille

En krokodille gør klar til at hygge sig i sofaen og se tv. Men da den skal til at spise sine saltstænger, får den problemer. Armene er for korte til at nå munden. Den prøver på alle mulige måder, men det lykkes ikke. Ved siden af sidder en anden krokodille, der synes, det er lige så svært. Måske kan de hjælpe hinanden.

Instruktør: Julia Ocker

Cirkeline - På med vanten

Cirkeline og musene Ingolf og Fredrik er ude at lege i sneen. De bygger en snemus, som det til sidst lykkes dem at skræmme katten med.

Instruktør: Jannik Hastrup

Den lille fugl og bladet

I den snedækkede skov ser den lille fugl, at årets sidste blad svæver mod jorden. Fuglen løber efter det og får fat i det ude på den frosne sø. Men den lille fugl har glemt at holde øje med den sultne ræv, som også er kommet ud på isen.

Instruktør: Lena von Döhren

Lili er vild med gaver

Lili er vild med gaver. Lidt vild med små gaver. Meget vild med store gaver. Der er både sløjfer og indpakningspapir, men allerbedst er papkassen når man har pakket op. En papkasse der både kan blive til skibe, kareter og luftballoner. Hvad den dyre gave angår, er den nok det mindst interessante. Lili er en serie af film om at være 3 år.

Instruktør: Siri Melchior