Sanne Søndergaard

Foredrag og debat

"Fuck Normal" - Foredrag med Sanne Søndergaard

30.10.21
Sanne Søndergaard er kendt som både stand-up komiker og forfatter. Nu inviterer hun teenagere sammen med deres forældre til et humoristisk og tankevækkende foredrag. Billetbestilling nødvendig.

Sanne Søndergaard er både kendt som forfatter og stand up komiker. Som samfundsdebattør tager hun ivrigt del i aktuelle emner og er ikke bange for hverken at sige sin mening eller provokere.

"Fuck Normal" er et tanke- og lattervækkende foredrag for teenagere – og deres forældre.

Der er ingen tuttenuttede førstegangsforelskelser og hvad-vil-du-være-når-du-bliver-stor-emner i dette foredrag. I stedet er der fokus på fortvivlelse og forelskelser, på det sociale spil i ungdomsårene; klikedannelse, mobning og ensomhed. Og på de helt normale alt for store, alt for mange følelser, som man slet ikke kan styre.

Tidspunkt: Lørdag den 30. oktober kl 12:30

Sted: Salen, Tingbjerg Bibliotek\ Kulturhus

Pris: Gratis adgang, men billetbestilling nødvendig.