Om dette arrangement

Tid
16:00 - 18:00
Pris
Fri entré
Bibliotek
Place / Room
Mødested: foran Miljøpunkt Indre By/Chr. Havns kontor på Regnbuepladsen 7, 1550 KBH. V.
Målgruppe
Voksne
Foredrag og debat

Grønne gavle

24.10.19
​​​​​​​Tag med på inspirationstur torsdag den 24. oktober kl. 16-18 og lær om facadebeplantning og dens effekter for klima, sundhed og miljø.

Der er et begrænset antal pladser. TILMELDING sker via mail til Grete fra Planteklubben på Amager. Mail: sonne.gs@gmail.com

Rundturen foregår i Indre By med guider fra Miljøpunkt Indre By & Christianshavn. Hør om, hvordan du kan være med til at gøre byen grønnere, hvilke klima- og sundhedseffekter det giver, samt hvad der er fup og fakta når det kommer til effekten på facaden.

På Amager findes mange blanke gavle og mure, med mulighed for anlæggelse af facadebeplantning, som vil give husene og bydelen en helt ny karakter. Kom og lad dig inspirere til hvordan du kan være med til at gøre øen grønnere. Miljøpunktet vil fremvise forskellige planter, som er gode til at gro op ad facaden samt eksempler på espalierring og give råd og vejledning til sortsvalg samt pleje.

Mødested: foran Miljøpunkt Indre By/Chr. Havns kontor på Regnbuepladsen 7, 1550 KBH. V.
Husk varmt overtøj, da vi vil være udendørs i nogle timer.

Turen er arrangeret af Planteklubben på Amager og Miljøpunkt Amager - og støttet af Amager Vest Lokaludvalg og Amager Øst Lokaludvalg

Spørg biblioteket