50+gebyr

Historieklubben Amager 1: Velkommen på bagsiden

07.10.19
Tag med Poul Duedahl på en rejse til 1800-tallets b-side

Sære, grumme og fantastiske skæbner

Tag med Poul Duedahl på en rejse til 1800’s b-side – hvor vi skal møde nogle af de mange sære, grumme og fantastiske skæbner, der normalt ikke omtales i historiebøgerne. For eksempel den sidste hofnar på Augustenborg Slot, præstedatteren fra Fredericia som skiftede køn og blev sæbefabrikant, og en plantageslave som gik i land på Skagens Gren flere år efter slavetransporternes ophør. For slet ikke at nævne den københavnske kraniesamler, som løbende supplerede sin samling med forsyninger af friskt afhuggede menneskehoveder.

Om foredragsholderen/forfatteren

Poul Duedahl er forfatter og lektor i historie ved Aalborg Universitet. Han vandt i 2018 prisen Årets Historiske Bog for bogen ”Velkommen på bagsiden”.

Han vandt desuden prisen i 2013 for ”Forbrydelsens ansigt” og i 2016 for ”Ondskabens øjne”.

Om Historieklubben Amager

Historieklubben Amager laver 6 arrangementer om året. Du kan købe adgang til de enkelte arrangementer for 50 kr., eller du kan købe et medlemsskab med adgang til alle 6 arrangementer for 150 kroner.

Information om medlemskab i Historieklubben Amager

Find medlemskabet på billetto