Bibliotekshuset
Foredrag og debat

Historieklubben Amager - Den inderste fare I-II: Om Erik Scavenius

14.01.19
Forfatterforedrag om en af danmarkshistoriens forkætrede figurer af forfatteren Birgithe Kosovic

En af danmarkshistoriens forkætrede figurer

Alle der interesserer sig for Danmark under 2. verdenskrig har en mening om Erik Scavenius! Forfatter Birgithe Kosovic har i sine romaner ”Den inderste fare bd.1 og 2” forsøgt at arbejde sig ind under huden på ham. Kom og hør hende fortælle om Romanerne, om at skrive fiktion om virkelige hændelser - og om Scavenius, personen og politikeren, der gennem to verdenskrige stod i spidsen for Danmarks udenrigspolitik, og som endte med at blive en af de mest forkætrede personer i nyere danmarkshistorie.

Om forfatteren

Birgithe Kosovic fik sit gennembrud i 2010 med romanen "Det dobbelte land", som vandt flere litteraturpriser. "Den inderste fare”-bøgerne er Kosovic's fjerde og femte roman.

Om Historieklubben Amager

Historieklubben Amager laver 6 arrangementer i efterår/vinter 2018/19. Du kan købe adgang til de enkelte arrangementer for 50 kr., eller du kan købe et medlemsskab med adgang til alle 6 arrangementer for 150 kroner.

Information om medlemskab i Historieklubben Amager