Østerbro Bibliotek
Foredrag og debat

Juleøl- Skik og Bryg med Carsten Berthelsen

28.11.18
Onsdag den 28 november inviterer vi til et af højdepunkterne på året ; Juleøl - Skik og Bryg, med Carsten Berthelsen.

Skål, Cheers, Slainte, Salud, Prost, A votre sante, Na zdarovya.

Gå ikke glip af en hyggelig aften på Østerbro Bibliotek onsdag den 28 november kl 19.00. Billetter kan købes og koster kun 125 kroner.

Om Carsten Berthelsen:

I 2013 udnævnt som Æresmedlem af Danske Ølentusiaster

Danske Ølentusiasters Landsformand, Anne Lise Knørr, sagde i sin tale:

”... At Carsten Berthelsen er et af de mest kendte ansigter i ølverdenen, kan der ikke herske tvivl om. For rigtig mange ølentusiaster har han været den første introduktion til begrebetUnderholdende ølsmagning. Ikke nok med at Carsten ved rigtig meget om øl; både om smagen og tilblivelsen, han er også en formidabel formidler! Mange, mange danskere har gennem årene fået en oplevelse ud over det sædvanlige, når han har fortalt om nye og gamle øl, danske øl, udenlandske øl - ja, i det hele taget bare øl....
Carsten var tidligt med til at sætte fokus på øllet. Adskillige bøger er det blevet til - alene og sammen med andre - ligesom han er manden bag adskillige tv-udsendelser. At skulle liste alle Carstens bedrifter op, vil være nærmest uoverskueligt, men mange har heldigvis både set og hørt rigtig meget af det, som han har præsteret. Alt i alt er du en af de mest markante øl-personligheder i Danmark. Du er i stand til at formidle viden om øl, så alle kan forstå det, og så alle føler sig underholdt
Meget mere kan man vist ikke forlange!