3 sal
Foredrag og debat

Litterær Lørdag: Introduktion til Jane Austens forfatterskab

25.03.23
Litterær lørdag i selskab med klassikerne på Øbro Jagtvej Bibliotek.

Jane Austen er kendt for sine romantiske bøger der foregår i 1800 tallets England. Hvem har ikke hørt om titler som Stolthed og Fordom, og Fornuft og Følelse. Men hvem var kvinden bag disse klassikere og hvordan skal vi forstå hendes bøger og det samfund de beskrev.

Lise Lotte Frederiksen, vil på denne litterære lørdag tage os med på en rejse tilbage i tiden hvor vi skal se nærmere på Austens forfatterskab og kvinden bag disse udødelige klassikere.

Billet koster 35 kr. og udover de litterære guldkorn vil der være kaffe og kage.

Om Lise Lotte Frederiksen:
Hun er cand.mag. i dansk, engelsk og teatervidenskab og har undervist det meste af sit liv. De seneste år har hun primært holdt foredrag om litteratur og gået litterære byvandringer i europæiske byer.

Om Østerbro's Læseklubber:
Østerbro's Læseklubber består af tovholdere fra flere læseklubber tilknyttet Østerbro's biblioteker. Gruppen laver arrangementer til litterært interesserede borgere på Østerbro.