Foredrag og debat

Mød forfatterparret Jeanette Øbro og Ole Tornbjerg

25.04.19
Øbro og Tornbjerg har skrevet en bog, "De ustraffede", som griber direkte ind i tidens diskussioner om seksuelle overgreb

De ustraffede griber direkte ned i et aktuelt emne med fokus på seksuelle overgreb, såvel i det offentlige rum som i det skjulte. Med hovedpersonens, kriminalpsykolog Katrine Wraa,afdækning af en række selvmord, som viser sig at være mord: på de ustraffede, dem der i første omgang slap godt fra voldtægt og  overgreb, afsløres en gerningsmand  der har valgt at tage sagen i egen hånd. Samtidig tager romanen suverænt fat i det store spørgsmål: hvilke omstændigheder er det, der skaber en krænker, stalker, voldtægtsmand?

Mød forfatterparret til en spændende aften i Kvarterhuset.

Arrangementet er lavet af Ama'r:litt i samarbejde med Kvarterhuset, og støttet af Statens Kunstfond.

Kvarterhuset
Jemtelandsgade 3