Foredrag og debat

Taletid: Leonora Christina Skov om sorg

27.08.19
Mød Leonora Christina Skov til en samtale om sorg og om døden.
Samtaler om sorg og død er ofte svære, men til dette arrangement får deltagerne gennem film, oplæg og debat med forfatter Leonora Christina Skov samt samtalesalon indsigt i betydningen af at tale med hinanden om sorg og om døden.

Aftenen arrangeres i et samarbejde mellem Det Nationale Sorgcenter og Det Etiske Råd.

Arrangementet er gratis for alle, men kræver tilmelding her:

Om forfatteren:

Leonora Christina Skov er forfatter og mangeårig litteraturanmelder- og kritiker. Hun er uddannet mag.art. i litteraturvidenskab fra Københavns Universitet i 2005, og deltager jævnligt i samfundsdebatten. I 2018 udgav Leonora den selvbiografiske erindringsroman, Den, der lever stille, om at miste det hele og finde sig selv, og om at håbe på en forklaring og hige efter sin mors kærlighed selv efter hun er død. Leonora er vinder af Martha Prisen 2018 samt De Gyldne Laurbær 2019.

Om arrangementsrækken:

Taletid er Hovedbibliotekets nye debatformat. I Taletid giver vi plads til væsentlige samtaler og offentlig debat om det, der optager os som samfund - eksistentielt, politisk eller ideologisk. Taletid vil ofte give plads til eksterne aktører, der med Hovedbiblioteket som platform giver plads til vigtige, aktuelle samtaler og dagsordensættende diskussioner

I denne måned giver Taletid scenen til Det Etiske Råd og Det Nationale Sorgcenter, der for andet år samarbejder om den landsdækkende turné “En livsnødvendig samtale om døden.” De har gæstet Aalborg, Århus, Odense, Folkemødet på Bornholm, og afholder årets sidste arrangement i København. Til arrangementerne er der gæstetalere med relevante, personlige og interessante vinkler på emnet.