Om dette arrangement

Tid
10:00 - 13:00
Pris
Gratis
Målgruppe
Unge
Klubber

Forfatterskolen PS: Skrivegruppe

14.12.23
Skrivegruppe for dig der er mellem 18-30 år og er psykisk sårbar.

Har du en forfatter i maven? Eller bare lyst til at skrive kreativt? Så kom og vær med i en skrivegruppe for unge på Vesterbro Bibliotek og Kulturhus.

I skrivegruppen mødes vi syv torsdage klokken 10-13 med en forfatter. Du får inspiration til forskellige måder at arbejde med sprog og ord på, især med poesien i højsædet. Her er plads til at dele, og du bliver samtidig hjulpet godt på vej i forhold til det, du skriver. Vi vil gå i stå, boble rundt og opdage, at det skabende rum er et frirum.

Alle kan være med uanset niveau og det er gratis at deltage. Tilmeld dig på Forfatterskolen PS' hjemmeside. Vi mødes på 1. sal i mødelokalet "John."

Sidste gang den 14.december 2023.

Om underviseren

Jesper B. Korndal. Debuterede i 2007 og har siden udgivet ni digtsamlinger. Han underviser i lyrik og kreativ skrivning rundt om i landet, og blev for digtsamlingen “3520 Korndal”, der omhandler opvæksten i Farum, nomineret til Furesø Kommunes Kulturpris i 2019. Modtager af Skulderklap- legatet fra Danske Skønlitterære Forfattere i 2020. Stifter og indehaver af Brages Forlag. Aktuel med digtsamlingen, Fluks floromvunden.


Læs mere om Forfatterskolen PS og deres andre kurser på deres hjemmeside.