I biblioteket
Klubber

Læsegruppe for seniorer på Kulturstationen Vanløse

12.08.21
Deltag i eftermiddagslæsegruppe på biblioteket.

Læseforeningen og Københavns Biblioteker tilbyder nu læsegrupper for seniorer på biblioteket igen.

Nye deltagere er altid velkomne!

Om læsegruppen

I læsegruppen kan du mødes med andre omkring god litteratur og dele tanker, følelser og erfaringer.

Det er gratis og kræver ingen forberedelse at deltage. Du skal bare møde op på biblioteket

Det er Læseforeningens frivillige læseguider, der er uddannet i metoden guidet fælleslæsning, der udvælger og læser et stykke skønlitteratur højt og skaber rum for fælles samtale. Det vil sige, at alle hører teksten for første gang, og så taler vi åbent om den.

De til en hver tid gældende corona-restriktioner vil blive overholdt i forbindelse med afholdelse af læsegruppen. Alle deltagere skal fremvise gyldigt coronapas.