Læseguide Dea Storm Mikkelsen

Klubber

Læsegruppen Fælleslæsning - højtlæsning og samtale

29.09.22
Har du lyst til at dele dine umiddelbare tanker og holdninger omkring en tekst med andre – helt uden forberedelse, så mød op i læseklubben Fælleslæsning. Alle kan være med!

I modsætning til den ”traditionelle” læseklub skal du ikke have læst en bog før du møder op i klubben. Du behøver heller ikke at møde op hver gang, men kommer når du har lyst.
Du skal blot synes, at det kunne være sjovt og spændende at læse sammen med andre.

Dea finder kortere tekster frem – et stykke prosa og et digt – og læser højt for jer. Undervejs taler I om det læste.
Alle tekster vil blive udleveret på dagen i kopi.

Der er gratis kaffe og te på møderne.

Læseguiden Dea er frivillig og uddannet hos Læseforeningen i metoden ”guidet fælleslæsning”.

Praktisk info

• Tidspunkt: Torsdage i ULIGE uger kl. 17.00-18.30 (første gang efter feriepausen er 4. august 2022)
  • Sted: Vesterbro Bibliotek og Kulturhus, Lyrskovgade 4, 1758 Kbøbenhavn V. I stueetagen i lokalet ”Tom" (lokalet med glasdøre).
  • Tilmelding: Skriv til bibliotekar Lene Madsen - eller mød bare op!