Læseguide Dea Storm Mikkelsen

Klubber

Læsegruppen Fælleslæsning - højtlæsning og samtale

03.02.22
Har du lyst til at dele dine umiddelbare tanker og holdninger omkring en tekst med andre – helt uden forberedelse, så mød op i læseklubben Fælleslæsning. Alle kan være med!

I modsætning til den ”traditionelle” læseklub skal du ikke have læst en bog før du møder op i klubben.

Læseguiden finder kortere tekster frem – noveller, digte, uddrag fra romaner – og læser højt for jer.

Der er gratis kaffe og te på møderne.
Læseguiden Dea er frivillig og uddannet hos Læseforeningen i metoden ”guidet fælleslæsning”.

• Tidspunkt: Torsdage i ulige uger kl. 17.00-18.30.
  • Sted: Vesterbro Bibliotek og Kulturhus, Lyrskovgade 4, 1758 Kbøbenhavn V. I stueetagen i lokalet ”Tom" (lokalet med glasdøre).
  • Tilmelding: Skriv til bibliotekar Lene Madsen - eller mød bare op!

Sammen med afstand

Vi overholder naturligvis de officielle retningslinier fra Sundhedsstyrelsen. Vi holder afstand og spritter af.