Place / Room
Klubber

Lone Rich inviterer til højtlæsning, samtale - og hyggeligt samvær

05.11.20
Mød op, læn dig tilbage i stolen og lyt, når Lone Rich læser højt af gode og tankevækkende tekster - noveller såvel som digte.

Det kræver ingen forberedelse at være med i denne læsegruppe. Du kommer som du er – medbring blot nysgerrighed og lyttelyst.
Og har du lyst til dele dine tanker om teksten med de andre deltagere, så er der også mulighed for det.
Der serveres gratis te og kaffe til møderne.

Noget for dig?
Så mød op i Lones ”Læsegruppen Fælleslæsning”.

• Tidspunkt: Torsdage i ulige uger kl. 17.00-18.30.
  • Sted: Vesterbro Bibliotek og Kulturhus, Lyrskovgade 4, 1758 Kbøbenhavn V. I stueetagen i lokalet ”John" på 1. sal.
  • Tilmelding: Skriv til bibliotekar Lene Madsen - eller mød bare op!

Sammen med afstand

Vi overholder naturligvis de officielle retningslinier fra Sundhedsstyrelsen. Vi holder afstand og spritter af.

Et samarbejde med Læseforeningen

Læseforeningen arbejder for at fremme den skønlitterære læsning overalt i samfundet og for at inddrage enhver uanset baggrund i stærke, læsende fællesskaber.