læseklubber

Hjemme hos dig selv på din pc eller tablet
Seniorer
Klubber

Virtuelle læsegrupper for seniorer i København

29.04.21
Deltag i læsegruppe digitalt hjemme fra din stue

Læseforeningen og Københavns Biblioteker tilbyder virtuelle læsegrupper for seniorer som alternativ til de fysiske læsegrupper, der plejer at mødes på bibliotekerne i København. Vi mødes derfor virtuelt indtil bibliotekerne åbner op, og vi igen kan mødes fysisk.

Nye deltagere er selvfølgelig også velkomne!

Læsegrupperne finder sted på Zoom:

• Tirsdage kl. 15.00-16.00
  • Torsdage kl. 15.00-16.00

Du kan tilmelde dig mødet på Læseforeningens hjemmeside.

Om læsegrupperne

I læsegruppen kan du mødes med andre omkring god litteratur og dele tanker, følelser og erfaringer.

Det er gratis og kræver ingen forberedelse at deltage. Du logger på via et link, som du vil få tilsendt dagen inden læsningen. Det eneste det kræver er en computer eller tablet med kamera og en internetforbindelse.

Det er Læseforeningens frivillige læseguider, der er uddannet i metoden guidet fælleslæsning, der udvælger og læser et stykke skønlitteratur højt og skaber rum for fælles samtale. Det vil sige, at alle hører teksten for første gang, og så taler vi åbent om den.