Om dette arrangement

Tid
10:00 - 11:00
Pris
50 Kr
Målgruppe
Familier
Tilmeld
Kurser & workshops

Babylege med fokus på kryb & kravl (baby 3-10 mdr.)

24.05.24
De fleste babyer hitter selv ud af hvordan man kryber og/eller kravler på et tidspunkt, men det kan nu være festligt at hjælpe naturens gang på vej ved at bakke op om babys træning.

Vi lægger ud med tips til maveleje, som er grundlaget for kryb og kravl – mange babyer synes bare, det er nederen svært. Derefter kører vi på med lege og øvelser, der støtter op om krybe- og kravle bevægelser.

På denne workshop får du en masse øvelser, tips og idéer til lege.Vi bruger simple og billige redskaber – du skal ikke efterfølgende ud og investere i dyrt grej.

Lidt sidst gearer vi ned med en dejlig og nem babymassage.


Efter undervisningen fremsendes noter på mail til de interesserede.

Praktisk

Medbring blødt underlag til dig selv og din baby.

For (bedste)forældre med babyer i alderen ca. 3-10 mdr.

Gravide er også velkomne (medbring gerne en dukke/bamse).

Workshoppen foregår i kultursalen på Kildevæld Kulturcenter, barnevogne må gerne medtages og du kan efterfølgende købe kaffe/the i Cafeen.

Underviser: Aut. fysioterapeut og førstehjælpsinstruktør Marianne Mogensen. Marianne er forfatter til bogen Efter fødsel – træning og babyleg. Læs mere på Mariannes hjemmeside her www.denfriefys.dk

Babybiblioteket i Kildevæld

Arrangementet er en del af en arrangementsrække, hvor vi sætter fokus på krop, bevægelse og sprog.
Sprog og bevægelse hænger nemlig sammen. Dit barns sproglige udvikling går hånd i hånd med dets øvrigeudvikling – følelsesmæssigt og motorisk.

Efter hver workshop står børnebibliotekar Birgitte klar med pop-up biblioteket, hvor du kan låne de nyeste pegebøger og aktuelle bøger for voksne.
Bøgerne kan lånes med hjem med det samme, blot du har downloadet bibliotekets app. og er meldt ind.