Om dette arrangement

Tid
16:30 - 18:30
Pris
500 Kr
Målgruppe
Unge
Tilmeld
Kurser & workshops

Forfatterspirene på Østerbro bibliotek

06.02.20
Er du mellem 11 og 18 år, elsker du at skrive, og har du måske en forfatter i maven? Så er Forfatterspirernes skriveklub lige noget for dig.

Du vil blive undervist i forskellige elementer og stiltræk fra flere litterære genrer. Vi læser op fra vores tekster, som vi skriver undervejs, og giver hinanden feedback på det vi har skrevet. Vi finder ud af, hvornår teksten rammer godt - eller om der skal prøves andre muligheder af.

Forløbet er for børn og unge fra 11– 18 år, og foregår på Østerbro Bibliotek.
Forløbet starter i februar og vil blive afholdt torsdage fra kl. 16.30 – 18.30 frem til maj 2020. Man skal tilmelde sig en hel sæson.

Om underviseren:
Liv Ea er 20 år gammel, og har selv været med på det allerførste hold hos forfatterspirenes skriveklub i 2011. Siden er hun uddannet fra Forfatterskolen for Børnelitteratur, og debuterede i 2018 med den anmelderroste bog ‘Kigger ned falder op,’ som er udgivet af forlaget Jensen & Dalgaard. Liv er derudover tilknyttet organisationen Ordskælv, der gennem udgivelser, skriveværksteder og workshops kæmper for at fremme generationer af stærke skrivere, empatiske læsere og kreative tænkere i hele Norden.